Pályázat

palyazat-2

GINOP-8.3.5-18/B

Mikro-, Kis –és Középvállalatok Technológiai Korszerűsítése Célú
Hitelprogram a DALMA-SPED 2004 Kft. részére

Kedvezményezett neve:
Dalma-Sped 2004 Kft.

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása és célja:

A projekt keretében a Dalma-Sped 2004 Kft. a forgóeszköz hitel felvételével a bérköltséget tudja megfinanszírozni, ezzel biztosítva vállalkozásunk zavartalan működését!

Hitelprogram azonosító jele:
GINOP-8.3.5-18/B


Korábbi projekt azonosítószáma: 

GINOP-1.2.8-20-2020-00960

  • A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: DALMA-SPED 2004 KFT.

  • A PROJEKT CÍME: MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉSE

  • VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 53.500.000 Ft

  • A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 100 %

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

Egyik fejlesztendő tevékenység a 5320 ’08 – Egyéb postai, futárpostai tevékenység. Kis csomagok szállítása belföldön és Európa különböző országaiba, rövid határidővel. Ezt a tevékenységet kívánjuk bővíteni.

Az e-kereskedelem dinamikus növekedése az elmúlt években jelentős volt, a karantén és a vásárlási idő korlátozása miatt még inkább népszerűbb – lett érthető okokból – a házhoz rendelési szolgáltatás igénybevétele. Ezért kiscsomag szállításában és különböző termékek házhozszállításában látjuk a jövőt, megbízható szállítási megoldásokat kívánunk kínálni belföldön.

Másik fejlesztendő tevékenység 5224 ’08 – Rakománykezelés. Célunk 1-1 paletta, illetve ömlesztett áruk komissiózásához, teherautókra rakodásához és csomagok megfelelő pakolásának céljából szükséges egy elektromos üzemű emelővillás targonca beszerezni.

 

A PROJEKT FIZIKAI BEFEJEZÉSÉNEK IDEJE: 2021.11.30


 

Korábbi projekt azonosítószáma: 

GINOP-6.1.6-17-2018-00630

  • A kedvezményezett neve: DALMA-SPED 2004 Kft.

  • A projekt címe: Munkavállalói képzések megvalósulása a DALMA-SPED 2004 Kft.-nél

  • Vissza nem térítendő támogatás összege: 24.514.200 Ft

  •   A támogatás mértéke: 100 %

  •  A projekt tartalmának bemutatása:

A Dalma-Sped 2004 Kft. 100%-ban magyar magántulajdonban lévő szállítmányozási társaság. Fő profilunk: belföldre és Európa országaiba történő fuvarozás. Járműveink műholdas követőrendszerrel vannak felszerelve, ezáltal biztosítani tudjuk a gépkocsi pontos és azonnali helymeghatározását. Vállalkozásunk 2015 év tavaszán bővítette profilját, ettől az időponttól a Győr, Régi Veszprémi út 14-16 szám alatt egy 1200m2-es csarnokot üzemeltetünk, így lehetőségünk nyílt raktározásra is. Fő tevékenységünk TEÁOR 4941’08 Közúti áruszállítás. Célunk, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságnak, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen vállalkozásunk versenyképessége. A képzéseket a Dalma-Sped 2004 Kft –be és munkavállalóinkba történő befektetésnek tekintjük, mely befektetés a támogatásnak köszönhetően hamarabb megtérül. A sofőrök elméleti vezetéstechnikai tudását fejleszteni. Ezért jelen projekt keretében 48 fő sofőrünk vesz részt Kisáruszállító (Fktv.2§5. egyéb képzés) képzésben. Ez a képzés a 3,5 t maximális össztömeg alatti gépjárművel szállítói tevékenységet folytató személyeket készíti fel a feladataik magas színvonalú elvégzésére. A kereskedelemben egyre nagyobb teret nyer az online vásárlás, melynek köszönhetően a kis áru szállítói tevékenységet is mind szélesebb körben szükséges ellátni. Informatikai képzés megvalósításával – Ügyviteli és vállalatirányítási szoftver kulcsfelhasználója (Fktv.2§6. egyéb szakmai képzés) – munkatársaink képesek lesznek átlátni és alkalmazni az összetett funkcionalitású informatikai alkalmazások alapfunkcionalitásait. Továbbá kulcsfelhasználóként közreműködnek az összetett funkcionalitású informatikai alkalmazások bevezetésében, követelmények meghatározásában egészen a felhasználási szakaszig. A képzésben 3 fő munkavállalónk vesz részt. A képzés IPAR 4.0 tudást megalapozó képzés (ERP). Harmadik képzésünk, melyet jelen projekt keretében kívánunk megvalósítani, a Konfliktuskezelő problémamegoldó tréning (Fktv.2§6. egyéb szakmai képzés), mely vezetői kompetenciafejlesztés – konfliktusok kezelése, munkavállalók eredményesebb kezelése, döntések gyorsítását jelenti, stabilabb emberi erőforrást biztosít, hozzájárul a piaci pozíció erősítéséhez, valamint hatékonyabb munkavégzést, cégstabilitást eredményez.

A projekt fizikai befejezésének ideje: 2020.01.30.


Korábbi projekt azonosítószáma: 

Projekt azonosítószáma: 

GINOP-8.3.5-18/B

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: DALMA-SPED 2004 KFT.

A PROJEKT CÍME: MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

VISSZA TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 222.462.100 Ft

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA:

Működési költségek finanszírozása a Dalma-Sped 2004 Kft-nél.

image001 (2)